Nový 3 izbový byt s príjemným výhľadom v PRIEKOPE

Predaj113 900 € 1 651 € / m2
Ponuku si práve pozerá 1 záujemca

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  119375
  • Úžitková plocha   69m2
  • Stav   Kompletná rekonštrukcia
  • Lokalita:   Martin - Priekopa
banner-picture

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Lodžia

Plastové okná

Klasická vaňa

Linka

Slnečný

Pekný výhľad

Tiché prostredie

MHD

Zateplený


Množstvo zelene
Kompletná rekonštrukcia
Tichá lokalita
Občianska vybavenosť

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 vám ponúka na predaj 3 izbový byt v Martine v mestskej časti Priekopa s celkovou výmerou 69 m2. Byt sa nachádza na 6 poschodí z celkových 12, je zateplený, ma plastové okná, dva revitalizované veľkometrážne výťahy a nové stúpačky.


Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2018 ktorej súčasťou bola, úplne novú elektroinštalácia v jadre (kúpeľňa a toaleta), nové interiérové aj vchodové dvere, stierky, nová kuchynská linka, nová plávajúca podlaha, obklady v kúpeľni a wc, prívody vody a tiež aj revitalizovaná loggia.


K bytu prislúcha pivnica a priestranná loggia, v byte sa nachádza špajza a zároveň aj šatník či stavané skrine ktoré Vám poskytnú dostatok úložného priestoru. Orientácia bytu je na južnú a východnú svetovú stranu. Okolie bytu je veľmi tiché, pred bytom je detské ihrisko a škola, okolo celého bytového domu je priestranné parkovisko.


DISPOZÍCIA

Pozostáva zo vstupnej chodby, v ktorej je vstavaná skriňa. Z chodby prechádzame do priestrannej, účelovo zariadenej obývacej izby, orientovanej na južnú stranu, čo zabezpečuje dostatočnú svetelnosť. Na východnej strane sa nachádza kompletne zariadená kuchyňa, spálňa a detská izba. Tento rodinný byt si vás svojou príjemnou atmosférou okamžite získa, navyše stačí si doniesť len osobné veci.


LOKALITA:

Táto lokalita disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou s množstvom zelene a dobrou dostupnosťou do centra mesta Vrútky a Martin. V tejto lokalite sa nachádzajú detské ihriská, školy, škôlky, LIDL, Tesco..


V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0948 338 322

ID: 119375

Cena: 113 900 € 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku