Priestranný a svetlý byt 78 m2.

Predaj116 000 € 1 487 € / m2
Ponuku si práve pozerá 1 záujemca

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  119369
  • Úžitková plocha   78m2
  • Poschodie   5/7
  • Stav   Čiastočná rekonštrukcia
  • Lokalita:   Martin - Záturčie
banner-picture

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Kuchyňa

Kúpelňa

Záchod

Lodžia

Plastové okná

Rohová vaňa

Linka

Sporák

Chladnička

Mikrovlnka

Slnečný

Obchody

Škola, škôlka

Zateplený


Kúpou voľný
Dobrá dostupnosť
Športové vyžitie
Občianska vybavenosť

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 vám v EXKLUZÍVNOM zastúpení ponúka na predaj 3 izbový byt v mestskej časti Záturčie.


Byt sa nachádza na 5/7 poschodí panelového zatepleného bytového domu s moderne preskleným južne orientovaným balkónom. Samozrejmosťou je dobre udržiavaný celý obytný dom, kde sa nachádza už prerobený výťah a je ideálny pre rodinu s deťmi, pričom byt prešiel aj rekonštrukciou bytového jadra.


Severo - južne orientovaný byt má 78 m2 a pozostáva z priestrannej obývačky, kuchyne, spálne a jednej veľkej detskej izby, pivnice a loggie. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, ktorej súčasťou bolo vymurovanie a prerobenie bytového jadra, výmena obložiek a dverí, presklenia a pod. Z kuchyne sa vychádza na priestranný balkón a taktiež do obývačky alebo do chodby, kde sa nachádza prerobené bytové jadro. Byt je čistý a zachovalí, pričom tu zostávajú aj vstavané skrine a taktiež aj obývačkový nástenný nábytok.


Na sídlisku sa nachádza materská a základná škola po 9-ty ročník, zdravotné stredisko, kompletná občianska vybavenosť vrátane gastronomických zariadení, pošty a bankomatov. Okolie taktiež poskytuje množstvo príležitostí pre oddych, prechádzky a voľný čas vrátane množstva detských ihrísk. Byt sa nachádza v blízkosti zastávky mestskej hromadnej dopravy, ktorá umožňuje rýchle a pohodlné spojenie do centra okresného mesta Martin a mesta Vrútky ktoré je zároveň aj frekventovaným železničným uzlom ZSR na trase Košice - Bratislava.


V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0903 758 208

ID: 119369

Cena: 116 000 € 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku