Rodinný dom s veľkým potenciálom

Predaj150 000 € 150 000 € / m2
Ponuku si práve pozerá 1 záujemca

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  119363
  • Úžitková plocha   1m2
  • Stav   Pôvodný stav
  • Lokalita:   Kláštor pod Znievom - Lazany
banner-picture

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Kuchyňa

Kúpelňa

Záchod

Balkón

Garáž

Špajza

Plastové okná

Slnečný

Pekný výhľad

Tiché prostredie

Obchody

Škola, škôlka


Občianska vybavenosť
Tichá lokalita
Kúpou voľný
Množstvo zelene

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 Vám v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj RODINNÝ DOM v malebnej obci Kláštor pod Znievom, časť Lazany. Tento jedinečný samostatne stojaci dom disponuje 4 izbami, kuchyňou, kúpeľnou, letnou kuchyňou a garážou. Je situovaný na priestrannom pozemku o rozlohe 1311 m², čo poskytuje dostatok priestoru pre rôzne aktivity a možnosti ďalšej výstavby.


Dom je v pôvodnom stave, čo je ideálna príležitosť pre tých, ktorí si chcú vytvoriť svoj vysnívaný domov podľa vlastných predstáv. Tehlová stavba zaručuje pevnú a kvalitnú konštrukciu. Polovica domu je podpivničená, čo poskytuje ďalší úložný priestor alebo možnosť využitia pre rôzne účely. Dom je možné napojiť na plyn a kanalizáciu. 


Kláštor pod Znievom je ideálnou lokalitou pre tých, ktorí hľadajú kombináciu prírodného prostredia, historického dedičstva a priateľskej komunity. Je vhodný pre rodiny, mladých profesionálov aj seniorov, ktorí ocenia pokojnú atmosféru a kvalitný život mimo rušných mestských centier.


Aj napriek svojej menšej veľkosti, obec poskytuje základné služby a infraštruktúru potrebnú pre pohodlný život. Sú tu dostupné školy, zdravotné stredisko, obchody a iné potrebné zariadenia.


V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0907 460 047

ID: 119363

Cena: 150 000 € 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku