KOSTOLIŠTE-ALEJ- Dizajnový rodinny DOM /5izieb,záhradný domček

Predaj369 990 € 2 434 € / m2
Ponuku si práve pozerá 1 záujemca

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  119312
  • Úžitková plocha   152m2
  • Stav   Novostavba
  • Lokalita:   Kostolište
banner-picture

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Plastové okná

Klasická vaňa

Sprchový kút

Linka

Umývačka

Chladnička

Mikrovlnka

Slnečný

Pekný výhľad

Tiché prostredie


Množstvo zelene
Tichá lokalita
Kúpou voľný
Dobrá dostupnosť

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 Vám ponúka na predaj tento veľkorysý 5-izbový Rodinný dom v obľúbenej časti Kostolišťa


DOM A JEHO BENEFITY:

Premyslený a moderný. To sú vlastnosti, ktoré najlepšie vystihujú túto nehnuteľnosť. Hneď po prekročení prahu dverí je jasné, že ste v dome, kde sa kládol dôraz na detaily, dizajn, a kde sa na ničom nešetrilo. Nábytok v dome je kompletne na mieru, a preto pôsobí veľmi elegantne a jednoliato. V chodbe sú veľké stavané roll-door skrine s dostatkom úložného priestoru aj pre veľkú rodinu.

Rozdeľuje sa na nočnú časť so štyrmi nepriechodnými izbami a dvomi kúpeľňami. Farebné prevedenie oboch kúpeľní je veľmi nadčasové a v oboch nájdeme toaletu, ale aj vaňu či walk-in sprchový kút. Dom disponuje aj technickou miestnosťou s kotlom, práčkou a sušičkou.

Dominantnou časťou domu je vzdušná s slnečná obývačka s jedálňou, kuchynským kútom a špajzou. Celá miestnosť má vysoké stropy a nachádza sa tu krb s výduchom.Vášnivého kuchára určite poteší dizajnová kuchynská linka, prepojená s barovým pultom. Práve z kuchynskej časti sa dostávame aj na krásnu terasu.


Podlahová plocha domu je 132m2 +terasa o výmere 20m2. Je klimatizovaný s podlahovým kúrením. Veľký komfort ponúkajú aj elektrické žalúzie, ktorú su na každom okne. Predáva sa zariadený. Ihneď k nasťahovaniu


POZEMOK

Má výmeru 558m2. Nachádza sa v tichej časti Aleje a je kompletne rovinatý. Pred domom pozostáva z predzáhradky a parkovacím státim pre tri autá. Zadná časť je zatrávnená, s výhľadom do poľa. Veľkou výhodou je aj murovaný záhradný domček ako ideálne miesto pre vaše hobby.



LOKALITA:

Novovzniknutá časť Kostolišta s názvom Alej sa teší svojej popularite. Svojím obyvateľom ponúka pokojné bývanie v modernej zástavbe no stále v náručí prírody. Nachádza sa len pár minút od Malaciek a 30 minút od Bratislavy.



ODPORÚČANIE MAKLÉRA:

Táto ponuka je naozaj ako stvorená pre väčšiu rodinku. Výborná výmera domu v kombinácii s ideálne veľkým pozemkom, záhradný domček a nerušený výhľad dokopy tvoria výborný "balík"

Kvalitné materiály a farebné prevedenie interiéru a fasády pôdobia veľmi reprezentatívne. Jednoznačne dom, ktorým sa budete chváliť znamým, a ktorému budete hrdo hovoriť domov.



V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0918 208 680

ID: 119312

Cena: 369 990 € 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku