NA PREDAJ - 2 IZBOVÝ BYT S EMÓCIOU A NÁPADOM

Predaj95 000 € 1 610 € / m2
Ponuku si práve pozerá 1 záujemca

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  119269
  • Úžitková plocha   59m2
  • Podlahová plocha   47m2
  • Pivnica   10m2
  • Stav   Kompletná rekonštrukcia
  • Lokalita:   Dubnica nad Váhom
banner-picture

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Balkón

Plastové okná

Klasická vaňa

Linka

Sporák

Chladnička


Množstvo zelene
Tichá lokalita
Žiadaná lokalita
Dobrá dostupnosť
Občianska vybavenosť
Kompletná rekonštrukcia

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 Vám ponúka na predaj tento okúzlujúci dvojizbový byt po kompletnej rekonštrukcii o rozlohe podlahovej plochy 47m2 + 2x pivnica dokopy o výmere 10 m2 a balkónom v príjemnej lokalite mesta Dubnica nad Váhom.


DISPOZÍCIA : Byt dispozične pozostáva z dostatočne veľkej vstupnej chodby, kúpeľne spojenej s WC, samostatnej kuchyne, obývacej miestnosti s výstupom na balkón a samostatnej spálne. Rozloženie jednotlivých izieb je veľmi dobre riešené nakoľko každá časť bytu poskytuje dostatok priestoru a takisto súkromia pre Vaše komfortné bývanie.


TECHNICKÁ STRÁNKA BYTU : Nehnuteľnosť má za sebou kompletnú a veľmi štýlovú rekonštrukciu doplnenú o zariadenie, ktoré dodáva tomuto bytu tú správnu iskru. Čo sa týka samotnej rekonštrukcie zahŕňala : výmenu kuchynskej linky, nové podlahy a ošetrenie parkiet, obklady + zariadenie v kúpeľni, výmena elektrických rozvodov a mnoho ďalšieho. Ako veľký benefit vnímam prijateľné mesačné náklady na réžiu bytu a to vďaka vykurovaniu pomocou vlastného plynového kotla. Výhodou je takisto aj dostatočné množstvo úložného priestoru.


LOKALITA : Nachádzame sa na ulici Moyzesova, jej okrajovej časti v tesnej blízkosti centra mesta. Táto kombinácia ponúka kľudné bývanie spolu s rýchlou dostupnosťou ku kompletnej občianskej vybavenosti - škola, škôlka, pošta, reštaurácie, služby a obchody rôzneho druhu, kultúrny dom, mestský úrad, mestský park a mnoho ďalšieho.


ODPORÚČANIE MAKLÉRA :

-Nehnuteľnosť odporúčam ako štartovaciu nehnuteľnosť vďaka vynikajúcej občianskej vybavenosti, doplnenú o dostatok parkovacích miesť vďaka novovybudovanému parkovisku v tesnej blízkosti čo zabezpečí pridanú hodnotu Vášho bývania.

-Berúc do úvahy jeho prijateľnú cenu a kompletnú rekonštrukciu Vás nečakajú žiadne ďalšie investície - stačí sa len nasťahovať a bývať.

-Dostatok úložného priestoru vďaka dvom samostatným pivniciam v suteréne bytového domu.


Budeme sa tešiť na obhliadku s Vami !


ODPORÚ

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0948 652 209

ID: 119269

Cena: 95 000 € 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku