NOVÝ RODINNÝ DOM v štýlovom dizajne /5á pozemok/ vo Veľkom Záluží

PredajDohodou
Ponuku si práve pozerajú 3 záujemcovia

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  120370
  • Stav   Novostavba
  • Lokalita:   Nitra
banner-picture

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Lodžia

Balkón


Kúpou voľný
Tichá lokalita
Dobrá dostupnosť
Občianska vybavenosť

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 Vám ponúka na predaj rodinný dom v novostavbe len 12 min. od Nitry.


Dispozičné riešenie

Na prvom poschodí sa nachádza DENNÁ ČASŤ: vstupná chodba. Samostatné WC (s oknom) a s umývadlom, ideálne keď vám príde návšteva. Technická miestnosť s vývodom na práčku. Obývacia izba (s kachľami) s východom na terasu je prepojená s kuchyňou (vstavané spotrebiče - el. sporák, rúra, chladnička, umývačka riadu) a komorou. Na celom prvom poschodí sa nachádza pekná bledá zjednotená podlaha.

Dom sa predáva nezariadený (je možné dohodnúť, odkúpiť zariadenie).


Drevenými schodmi sa dostanete na druhé poschodie, ktoré tvorí NOČNÚ ČASŤ, kde sa nachádzajú 3 samostatné izby (1x izba s veľkým balkónom, 1x izba s malým balkón, 1x bez). Na tomto poschodí je vo všetkých izbách vkusná bledá plávajúca podlaha. 1x samostatné WC s oknom a umývadlom a 1x samostatná kúpeľňa so sprchovým kútom.


Novostavba kolaudovaná v roku 2021 na 5á rovinatom pozemku. Všetko je nové nepoužívané, v dome poriadne ešte nikto nebýval, bol len zariadený. Dom si majitelia zariaďovali na bývanie, nie na biznis, použité sú kvalitné materiály.


Dom sa predáva v štandardnom stave s kuchynskou linkou a spotrebičmi (dokončené podlahy, stierky, sanita, obklady, int. dvere, fasáda, terasa, chodníky aj prístrešok na auto), domček na náradie, stačí sa nasťahovať. Stavba bola realizovaná z Ytongu 30cm + 20cm zateplenie.

Súčasťou domu je rekuperácia (riadené vetranie), predpríprava na bazén, predpríprava kolektory, zberná nádoba na dažďovú vodu, podlahové kúrenie (jednotlivé izby sa dajú samostatne regulovať), dome nie zavedený plyn. Aktuálne k domu patrí žumpa (kanalizácia v riešení). Pozemok je kompletne oplotený (vrátane vstupnej brány a bráničky). Vedľa domu sa nachádza prístrešok na auto, ktorý je možné upraviť na uzatvorenú garáž.


Lokalita

Dedina je kompletne občiansky vybavená. Dom sa nachádza v pokojne nezastavanej lokalite na konci dediny. Obľúbená obec so skvelou dostupnosťou do NR. Pravidelné autobusové spojenie do NR.


V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0940 590 453

ID: 120370

Cena: dohodou 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku