PRAKTICKÝ 1 izbový byt s balkónom v TOP časti Dúbravky

Predaj129 900 € 3 331 € / m2
Ponuku si práve pozerá 1 záujemca

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  119512
  • Úžitková plocha   39m2
  • Pivnica   1m2
  • Stav   Čiastočná rekonštrukcia
  • Lokalita:   Bratislava-Dúbravka
banner-picture

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Lodžia

Slnečný

Tiché prostredie

Obchody

MHD

Zateplený


Občianska vybavenosť
Kúpou voľný
Tichá lokalita
Žiadaná lokalita
Množstvo zelene
Dobrá dostupnosť

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 Vám ponúka na predaj 1 izbový byt, ktorý sa nachádza na 1. poschodí s výmerou 39,13m2 vrátane pivničnej kobky. Nehnuteľnosť sa nachádza v žiadanej časti Dúbravky na ulici Pod záhradami, kde v okolí nájdete množstvo zelene a možností na trávenie voľného času v prírode.


-Jeho dispozičné riešenie je veľmi prakticky využité, keďže má izbu predelenú aj na samostatný spací kút, prístupný z dvoch strán. Ponúka tak plnohodnotné bývanie pre jednotlivca alebo pár.

-Byt je klimatizovaný a ako bolo už vyššie uvedené, benefitom je balkón prístupný z obývacej izby, kde si vychutnáte lúče zapadajúceho slnka.

-Kuchyňa je kompletne vybavená spotrebičmi s plynovou varnou doskou, zabudovanou elektrickou rúrou a voľne stojacou chladničkou.

-Kúpeľňa tiež prekvapí svojim prakticky využitím, a samozrejme sa myslelo aj na úložný priestor, ktorý je pozdĺž vstupnej chodby.


Bytový dom je 12 poschodový, prešiel kompletnou vonkajšou rekonštrukciou a veľkým benefitom sú novovybudované veľkoformátové balkóny, ktoré bytom dodávajú maximálnu pridanú hodnotu.


Lokalita je samozrejme ideálna je aj z pohľadu dostupnosti, keďže sa nachádza v blízkosti Saratovskej ulice a teda aj priameho napojenia do centra mesta električkou. Navyše bez akéhokoľvek hluku s orientáciou na západnú stranu. V pešej dostupnosti domu nájdete plnú občiansku vybavenosť.


Tip makléra:

Z pohľadu investície či štartovacieho bývania je ponuka úplne ideálna.


V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0915 342 429

ID: 119512

Cena: 129 900 € 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku