UNIKÁTNY byt so ZÁHRADKOU a vlastnou garážou - HORSKÝ PARK

PredajDohodou
Ponuku si práve pozerajú 5 záujemcovia

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  119373
  • Úžitková plocha   130m2
  • Poschodie   1/4
  • Stav   Pôvodný stav
  • Lokalita:   Bratislava-Staré Mesto
banner-picture

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Slnečný

Pekný výhľad

Tiché prostredie

Škola, škôlka


Tichá lokalita
Žiadaná lokalita
Pôvodný stav
Množstvo zelene
Dobrá dostupnosť
Športové vyžitie

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 Vám ponúka na predaj 4 izbový byt, ktorý je umiestnený v bytovom dome so štyrmi bytovými jednotkami, každý má samostatný vstup, teda vlastnú predzáhradku a záhradnú časť.


DISPOZÍCIA

Dispozične pozostáva zo štyroch podlaží, na každom sa nachádza kúpeľňa s toaletou. Zastavaná plocha je o výmere 55,69m2. Predzáhradka 30m2 a záhadná časť 133m2.


-PRÍZEMIE tvorí vstupná predsieň, po pravej strane je vstup do kúpeľne. Prechodovou chodbičkou sa dostaneme do kuchyne, a zadná časť je využívaná ako obývacia izba. V pravej zadnej časti domu je centrálne schodisko prepájajúce všetky podlažia.

-POSCHODIE dispozične pozostáva z dvoch izieb a kúpeľne.

-PODKROVIE je tiež zobytnené, má k dispozícii kúpeľňu a otvorený priestor, ktorý opticky predeľuje komín na spací kút a obývaciu časť.

-SUTERÉN je v miernom svahu preto je jeho zadná časť využiteľná aj na bývanie, keďže izba disponuje oknom, ostatné časti môžu slúžiť ako úložný priestor. Zadným vstupom sa tiež dostaneme do záhradnej časti, s prekrytou terasou.


Nachádzame sa v unikátnej, tichej lokalite Horského parku na Úprkovej ulici. Byt je tehlovej konštrukcie, v pôvodnom stave s potenciálom a parametrami k využitiu podľa predstáv nového majiteľa. Predstavuje možnosť spojenia bývania s podnikaním. Bonusom je záhrada orientovaná do absolútneho ticha plná zelene. S bytom sa tiež predáva samostatná garáž s automatickou bránou a osvetlením.


Fotky interiéru pošlem na vyžiadanie.


V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0915 342 429

ID: 119373

Cena: dohodou 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku