Ideálny 3 izbový byt v Košútoch 2 na prerobenie

Predaj99 000 € 1 456 € / m2
Ponuku si práve pozerá 1 záujemca

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  118722
  • Úžitková plocha   68m2
  • Stav   Pôvodný stav
  • Lokalita:   Martin - Košúty
banner-picture

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Lodžia

Plastové okná

Klasická vaňa

Oddelená toaleta

Slnečný

Obchody

Škola, škôlka

MHD

Zateplený


Pôvodný stav
Športové vyžitie
Kúpou voľný
Občianska vybavenosť

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 Vám pripravuje do ponuky priestranný 3 izbový byt vo veľmi žiadanej a tichej lokalite plnej zelene, detských ihrísk a obchodov.


Byt sa nachádza v mestskej časti Košúty v meste Martin. Je na 2 poschodí z celkových 9, v panelovom bytovom dome ktorý prešiel kompletnou rekonštrukciu, je zateplený, boli v ňom menené stupačky, plastové okná, strecha, bezpečnostné dvere.


DISPOZÍCIA:


Byt má výmeru 69 m2 + loggiu o výmere 6 m2, k bytu prislúcha veľká murovaná pivnica. Je orientovaný na južnú a severnú svetovú stranu. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, veľkej obývacej izby so vstupom na loggiu, ďalej byt pozostáva z kuchyne v ktorej je aj jedálensky priestor, následne dve priestranné izby, kúpeľňa v ktorej je okno a samostatná toaleta.


REKONŠTRUKCIA:


Boli menené plastové okná, bezpečnostné dvere, murované jadro kúpeľne a toalety. V roku 2021 boli natiahnuté nové stierky, a elektroinštalácia ktorá bola vymenená v kuchyni a v kúpeľni.


LOKALITA:


Táto lokalita má kompletnú občiansku vybavenosť - zdravotné stredisko s lekármi a zubárom, škola, škôlky, detské ihriská, MHD zastávka a obchody CAMPO pár metrov od sídla bytu, taktiež veľkou výhodou lokality je aj miestny park plný zelene s jazierkom, určite veľmi príjemné prostredie pre rodiny s deťmi alebo na voľnočasové aktivity. Ako ďalšia z výhod bývania v tejto časti je bezplatné parkovanie v okolí bytu.


Byt je voľný ihneď. Teším sa na spoločnú obhliadku


V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0948 338 322

ID: 118722

Cena: 99 000 € 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku