Veľký 5 izbový dom vo vynikajúcej lokalite pri lese

PredajDohodou
Ponuku si práve pozerá 1 záujemca

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  118080
  • Úžitková plocha   339m2
  • Podlahová plocha   202m2
  • Pivnica   137m2
  • Stav   Kompletná rekonštrukcia
  • Lokalita:   Nitra
banner-picture

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Kuchyňa

Kúpelňa

Záchod

Lodžia

Balkón

Terasa

Garáž

Šatník

Plastové okná

Klasická vaňa

Sprchový kút

Luxusný

Slnečný

Tiché prostredie

Obchody

Škola, škôlka

MHD

Zateplený


Občianska vybavenosť
Tichá lokalita
Žiadaná lokalita
Množstvo zelene
Dobrá dostupnosť
Priestranný šatník
Športové vyžitie

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 Vám ponúka na predaj 5 izbový Rodinný dom s garážou po kompletnej rekonštrukcii v Nitrianskych Hrnčiarovciach. Situovaný je na 7,3 árovom upravenom pozemku, v pokojnej lokalite a v blízkosti lesa. Zaujímavosťou domu okrem iného sú priestranná domáca posilňovňa a kamenná vínna pivnica.


Samotný dom pred 5 rokmi prešiel rozsiahlou a modernou kompletnou rekonštrukciou interiéru. Pri rekonštrukcii sa menila aj dispozícia domu pri ktorej sa myslelo hlavne na praktickosť a moderný štýl bývania, najmä pre mladé rodiny s deťmi.


Na prízemí vznikla veľká obývacia izba s jedálňou s výstupom na terasu, priestranná kuchyňa s barovým pultom a veľkou pracovnou plochou. Ďalej sa na prízemí nachádza ešte kúpeľňa s walk-in sprchový kútom a toaletou.

Na poschodí sa nachádza manželská izba s roldor skriňou a východom na balkón, detská izba, kúpeľňa s vaňou a s toaletou, šatník, ďalej hosťovská izba a menšia izba ideálna ako napríklad pracovňa.

V suteréne máme celé technické zázemie vyriešené v práčovni, v ktorej sa nachádza aj kotolňa, garáž s dostatkom úložného miesta. Ďalej spomínaná domáca posilňovňa, vínna pivnica a slovenská izba.


Lokalita: Nitrianske Hrnčiarovce sú vyhľadávaná obec na skok od centra Nitry, s kompletnou občianskou vybavenosťou ( obchody, kaviareň, škola, škôlka, reštaurácie ... ) a veľkou výhodou je mestská hromadná doprava, ktorá najmä rodinám uľahčí logistiku s deťmi.


Názor makléra: Určite najväčšou výhodou domu je počet izieb a jeho lokalita. Pre väčšiu rodinu ktorá potrebuje byť na dosah mestu ideálne riešenie. Ďalej za výhodu považujem priestranný suterén, kde budú mať nový majitelia možnosti sebarealizácie.


V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0949 833 900

ID: 118080

Cena: dohodou 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku