NEOBYČAJNÝ A ŠTÝLOVÝ 2izbový byt v projekte BREZINY - LOZORNO

Predaj163 000 € 3 791 € / m2
Ponuku si práve pozerá 1 záujemca

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  117956
  • Úžitková plocha   43m2
  • Stav   Novostavba
  • Lokalita:   Lozorno
banner-picture

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Plastové okná

Slnečný

Tiché prostredie


Kúpou voľný
Tichá lokalita
Množstvo zelene
Športové vyžitie
Novostavba

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 Vám ponúka na predaj vkusný 2 izbový byt zariadený v štýlovom dizajne. Nachádza sa na 2. poschodí s podlahovou plochou 43m2, s ním sa predáva aj vonkajšie parkovacie miesto. Je vkusne zariadený nábytkom robeným na mieru. Lokalita ponúka absolútne ticho, množstvo zelene a samozrejme super podmienky na športové a oddychové vyžitie.


V rámci bytového domu je k dispozícii spoločný balkón na každom poschodí, a taktiež spoločná miestnosť na prízemí pre uskladnenie bicyklov či kočíkov. Areál okolo bytového domu je oplotený a upravený trávnikom a drevinami.


Byt je bez akýchkoľvek dodatočných investícii, stačí sa nasťahovať a môžete ho ihneď užívať. Nachádza v Projekte Breziny je umiestnený v úplnom lesnom prostredí a v blízkosti priehrady v Lozorne.


Celý byt je zladený v jednotných farbách a štýle. V rámci vstupnej predsiene je prakticky umiestnená šatníková skriňa s úložným priestorom, obývačka je spojená s kuchyňou, ktorá je vybavená vstavanými spotrebičmi vrátane chladničky s mrazničkou, elektrickej rúry s indukčnou varnou doskou, umývačkou riadu.


V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0915 342 429

ID: 117956

Cena: 163 000.00 € 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku