PRIESTRANNÝ 4izbový MEZONET (91,4m2) s TERASOU a 2 LOGGIAMI

Predaj259 990 € 2 857 € / m2
Ponuku si práve pozerá 1 záujemca

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  119932
  • Úžitková plocha   91m2
  • Podlahová plocha   91m2
  • Pivnica   2m2
  • Poschodie   3/3
  • Stav   Novostavba
  • Lokalita:   Stupava
banner-picture

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Kuchyňa

Kúpelňa

Záchod

Lodžia

Terasa

Šatník

Slnečný

Pekný výhľad

Tiché prostredie

Obchody

Škola, škôlka

Nemocnica

MHD

Zateplený


Kúpou voľný
Občianska vybavenosť
Dobrá dostupnosť
Tichá lokalita
Športové vyžitie
Priestranný šatník

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 Vám ponúka na predaj 4izbový mezonet s priestrannou terasou a 2 loggiami v pokojnej časti Stupavy s pekným výhľadom na zástavbu rodinných domov.

 

Byt má úžitkovú plochu 91,4m2 (z toho 1,7m2 kobka) a prislúcha k nemu priestranná terasa (18,9m2) a 2 loggie – každá s výmerou 6m2. Nachádza sa 2. a 3. poschodí a jeho orientácia je na východ (2 spálne) a západ (obývacia izba a hlavná spálňa), vďaka čomu je krásne presvetlený. Byt je čerstvo vymaľovaný a pripravený k okamžitému nasťahovaniu. Kúrenie (podlahové, teplovodné) a ohrev teplej vody je zabezpečený prostredníctvom vlastného plynového kotla, ktorý je umiestnený v spodnej kúpeľni. Byt je klimatizovaný a predáva sa zariadený ako vidíte na fotkách.


Byt sa nachádza v tehlovej novostavbe (2016) malého bytového domu, kde sa v jednom vchode nachádza len 6 bytov. Jeho hlavnými devízami sú premyslená dispozícia, svetlosť, priestranná terasa a komorný charakter bytového domu.

 

Dispozícia bytu

Spodné podlažie: zo vstupnej chodby so vstavanou skriňou je prístupná spálňa (13,5m2), kúpeľňa (s vaňou) s WCobývacia izba spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou (spolu 25m2). Z obývacej izby je prístupná loggia. Schodisko obložené ?drevom? je situované hneď vedľa vstupu do bytu. Podschodiskový priestor je prakticky využitý ako úložný priestor pre potraviny a kuchynské vybavenie. Výhodou je situovanie kobky priamo pri vstupe do bytu.


Horné podlažie: z chodby nachádzajúcej sa za schodiskom je postupne prístupná spálňa (10m2), z ktorej je východ na druhú loggiu, kúpeľňa s WC (5,2m2) so sprchovacím kútom a hlavná spálňa (12,7m2) s vlastným šatníkom (2,5m2). Priestranná terasa (18,9m2) je prístupná práve zo spálne.

 

Lokalita

Byt sa nachádza na Cementárenskej ulici v pokojne časti Stupavy. Na spojenie s Bratislavou možno využiť frekventovanú prímestskú dopravu. Stupava sa môže pochváliť kvalitnou občianskou vybavenosťou a množstvom miest na príjemné trávenie voľného času, ako napríklad Zámocký park. Stupava je vyhľadávaným mestom vďaka situovaniu na úpätí Malých Karpát s dobrou dostupnosťou do Bratislavy vďaka diaľničnému napojeniu cez tunel Sitina.

 

TIP makléra

Nadštandardná nehnuteľnosť, ktorá vďaka svojej veľkorysej výmere plnohodnotne uspokojí potreby početnejšej rodiny, nachádzajúca sa v kvalitnej novostavbe s malým počtom susedov. Budúcich majiteľov poteší najmä dobre riešená dispozícia s množstvom úložného priestoru v kombinácii s príjemným, svetlým a nadčasovým interiérom.

 

K bytu sú k dispozícii 2 vonkajšie parkovacie státia pred vchodom do domu. Každé z nich za 10.000,-€.


V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0904 110 477

ID: 119932

Cena: 259 990 € 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku