Objavte rekreačný raj blízko Bratislavy: Udržiavaná vinica s neobvyklými benefitmi pod lesom Malých Karpát

Predaj25 545 € 13 € / m2
Ponuku si práve pozerá 1 záujemca

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  117270
  • Úžitková plocha   1965m2
  • Lokalita:   Svätý Jur
banner-picture

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Slnečný

Pekný výhľad

Tiché prostredie


Dobrá dostupnosť
Športové vyžitie
Množstvo zelene
Tichá lokalita
Kúpou voľný
Slnečná strana
Južná orientácia
Žiadaná lokalita

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 Vám predstavuje unikátnu príležitosť vlastniť starostlivo udržiavanú vinicu v srdci vinohradníckej oblasti Svätého Jura. Táto malebná vinica s rozlohou 1965m2 a doplnkovou plochou pre rekreačné využitie je dokonalým útočiskom pre milovníkov vína a prírody.


Zoznámte sa s benefitmi, ktoré nie sú bežné u iných podobných ponúk a to najmä:


  • Orientácia vinice na južnú stranu, čo zabezpečuje optimálne slnečné podmienky po celý deň a podporuje rast hroznových hrozienok najvyššej kvality.
  • Prenádherné panoramatické výhľady na Bratislavu a okolité kopce, čo dodáva tú správnu atmosféru relaxu a oddychu.
  • Jednoduchý prístup po spevnenej ceste čo zabezpečuje pohodlnú prístupnosť.
  • Výhodnú polohu v blízkosti pohoria Malých Karpát a turistických chodníkov, čo poskytuje ideálne možnosti na objavovanie prírodných krás a relaxáciu v prírode.
  • Prítomnosť zachovanej studne zabezpečujúcej prístup k nezávadnej vode, čo je zásadný prínos pre udržateľnú vinohradnícku činnosť.
  • Blízkosť elektrickej prípojky, ktorá sa nachádza na začiatku, pri pozemku.



Všetky tieto faktory robia z tejto ponuky výnimočnú príležitosť pre tých, ktorí túžia vlastniť a spravovať vlastný kúsok vinohradníckeho raja. Neváhajte, než táto zaujímavá príležitosť zmizne!

 

S plochou vinice približne 120 m dlhou a 12 m širokou|1455 máte dostatok priestoru na pestovanie vlastných hrozienok a výrobu Vášho unikátneho vína. Obrovskou pridanou hodnotou v porovnaní s inými konkurenčnými ponukami je starostlivo udržiavaný porast viniča, ktorý pridáva nehnuteľnosti hodnotu a oživuje jej bohatú históriu.

Okrem toho, doplnková plocha s rozlohou 510m2 ponúka možnosti na rozšírenie vinohradu alebo na výsadbu ďalších plodín. Tento priestor je ideálny aj na relaxačné aktivity a pikniky, čím sa stáva dokonalým miestom na oddych s rodinou a priateľmi.

 

Tento vinohrad je momentálne prenajatý pod rešpektovaným vinohradníckym domom, pričom možnosť prenájmu zostáva otvorená. Nezmeškajte túto príležitosť stať sa súčasťou bohatej vinohradníckej tradície a investovať do budúcnosti s touto výnimočnou nehnuteľnosťou v nádhernom Svätom Jure.



Neváhajte nás kontaktovať pre ďalšie informácie alebo dohodnutie si osobnej prehliadky na tel.č. 0948 871 863

ID: 117270

Cena: 25 545.00 € 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku