VEĽKÝ STAVEBNÝ POZEMOK Nitra

Predaj113 600 €
Ponuku si práve pozerá 1 záujemca

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  118832
  • Úžitková plocha   1645m2
  • Lokalita:   Nitra
banner-picture

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Slnečný

Pekný výhľad

Tiché prostredie

MHD


Občianska vybavenosť
Kúpou voľný
Tichá lokalita
Množstvo zelene
Dobrá dostupnosť

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 Vám ponúka na predaj Pozemok pre rod. domy . Pozemok je krásne rovinatý, slnečný v tesnej blízkosti lesa. Rozmery pozemku – viď foto.


Veľký stavebný pozemok o výmere 1645 m2 v Nitre časť Párovské Háje, tzv. Lukov dvor v novo budovanej obytnej skupine "Lesík", kde sa počíta s výstavbou celkovo 35 nových rodinných domov.


Inžinierske siete: Elektrika aj elektrická prípojka je skolaudovaná to zahŕňa aj zrealizované a skolaudované verejné osvetlenie, kanalizácia aj s prípojkami a vodovod s prípojkami sú v kolaudačnom konaní. K pozemku v súčasnosti vedie staveništná vyštrkovaná cesta bez konečného asfaltu. Konečná asfaltová komunikácia a chodníky sa začnú realizovať cca v máji/juni 2024. V cene pozemku je započítaná posledná platba (uhradená v apríly, 2024 v sume 11 300 EUR) za kompletné dokončenie lokality zahŕňajúca: asfaltová komunikácia, chodníky, úprava osadenia poklopov do nivelety konečnej asfaltovej komunikácie) sadové úpravy. Už nebudete musieť nič platiť. 


Územné rozhodnutie (ÚR) na obytnú skupinu „Lesík" je vydané od r. 2020 a v zmysle tohto právoplatného ÚR je bezproblémové vybavenie stavebného povolenia, resp. ohlásenia jednoduchej stavby RD ihneď.


Pozemok sa nachádza v tichej novej lokalite, kde bývajú prevažne mladé rodiny a je situovaný len 5 minút autom do centra mesta. V Nitre je kompletná občianska vybavenosť ako sú škola, škôlka, obchody, zdravotné stredisko, pošta atď. Na začiatku obytnej skupiny, pri hlavnej ceste je autobusová zastávka s pravidelným spojom do centra Nitry.


V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0950 717 082

ID: 118832

Cena: 113 600 € 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku