TOP PONUKA atraktívneho RODINNÉHO DOMU s dvojgarážou v obci Snežnica

Predaj324 900 € 1 083 € / m2
Ponuku si práve pozerajú 7 záujemcovia

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  114733
  • Úžitková plocha   300m2
  • Stav   Novostavba
  • Lokalita:   Snežnica
banner-picture

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Kuchyňa

Kúpelňa

Záchod

Balkón

Terasa

Garáž

Špajza

Luxusný

Slnečný

Pekný výhľad

Škola, škôlka

Zateplený


Vlastné parkovanie
Dobrá dostupnosť
Nízke mesačné náklady
Novostavba
Slnečná strana
Južná orientácia
Dvojgaráž
Altánok
Sauna

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 Vám ponúka na predaj očarujúci 5izbový Rodinný dom s úžitkovou plochou viac ako 300m2, zastavaná plocha 105m2. Dom sa nachádza v k.ú. obce Snežnica na slnečnom pozemku orientovaným na JV. Nehnuteľnosť je kvalitne vyhotovená, pričom sa kládol dôraz na detaily. Svojím prevedením spĺňa požiadavky aj náročnejšej klientely.


DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:

-Dom je prístupný z úrovne dvora z ľavej strany vstupom cez vonkajšie bezpečnostné vchodové dvere. Z chodby vľavo je vstup do komory, ďalej do kúpeľne vybavenej umývadlom, sprchovým kútom a toaletou. Ďalej vľavo sa nachádza podsvietené drevené schodisko, ktoré spája prízemie s prvým nadzemným podlažím. Ďalej nasleduje vstup po schodoch do podpivničenej časti domu. Na konci chodby je zriadený vstup do spálne.

-Vpravo z chodby je zriadený vstup do kuchyne s priestorom na stolovanie s tromi oknami, ktorá je prepojená s obývačkou s krbom a vstupom na terasu. Na poschodí sa nachádzajú tri izby, z ktorých z dvoch je zriadený vstup na spoločný priestranný balkón s umeleckým kovaním. Ďalej sa tu nachádza priestranná kúpeľňa s rohovou vaňou, dvojitým umývadlom a sprchovým kútom a tiež samostatná toaleta. Každá izba je vybavená vstavanou skriňou typu Roldor. Pivničné priestory sú nadštandardné, spĺňajú parametre ďalšej bytovej jednotky. Navyše sa tu nachádza sauna a predpripravený sprchový kút.


POPIS DOMU A TECHNICKÉ PARAMETRE

Dom je napojený na obecný vodovod a kanalizáciu. Kúrenie je podlahové v kombinácii s ústredným pomocou nového plynového kondenzačného kotla. Dom má dva komíny. V dome je nainštalované poplašné zariadenie. Pevná linka a internet je samozrejmosťou. Je vyhotovený z tehly Porotherm. Krov je väzníkový, sedlový, krytina betónová škridla. Keramické stropy. Podkrovie je zateplené v dvoch vrstvách 20+5cm. Okná sú plastové. Podlahy z kvalitných drevených parkiet v kombinácii s dlažbou.


K rodinnému domu prislúcha tiež exkluzívna murovaná zateplená dvoj garáž so sedlovou strechou o výmere 36m2 (6x6m) so sekcionárnou bránou ovládanou diaľkovým ovládačom. Súčasťou príslušenstva je aj veľkorysý priestranný murovaný altán so sedlovou strechou, v ktorom sa nachádza krb a murovaná kuchynka s pracovnou doskou s dresom a vodovodnou batériou. Pre deti je tu nainštalovaná hojdačka. Večer je altán podsvietený. Z vonkajšej strany altánu sa nachádza vonkajšie umývadlo s vodou ohrievanou systémom využívajúcom slnečnú energiu. Dom je poschodový, komplet podpivničený s pochôdzným podkrovím slúžiacim ako ďalší odkladací priestor.


POZEMOK:

Pozemok, na ktorom sa nachádza dom s príslušenstvom má výmeru 737m2. Je zatrávnený, pochôdzkové chodníky sú zhotovené zo zámkovou dlažby. Celkový kolorit pozemku dotvárajú vysadené okrasné dreviny. Súčasťou je aj úžitková záhrada so skleníkom. Pozemok je komplet oplotený. Oplotenie je kvalitné vyhotovené z kameňa pohľadné z oboch strán v kombinácii s kovaním.

Kúpou voľný ihneď.


V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0905 803 324

ID: 114733

Cena: 324 900.00 € 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku