INVESTIČNÁ BUDOVA s históriou a KRÁSNYM POZEMKOM, 1509 m2, ABRAMOVÁ

PredajDohodou
Ponuku si práve pozerá 1 záujemca

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  114658
  • Úžitková plocha   1509m2
  • Stav   Pôvodný stav
  • Lokalita:   Abramová - Laclavá
banner-picture

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Slnečný


Kúpou voľný
Tichá lokalita
Množstvo zelene
Pôvodný stav

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 Vám ponúka na predaj hospodársku budovu, ktorá slúžila ako sypáreň a nachádza sa v malebnej obci Abramová. Táto budova je skvelou príležitosťou pre tých, ktorí hľadajú investičný objekt s históriou a potenciálom v tejto krásnej vidieckej lokalite. Budova má dve poschodia plus prízemie, vonkajšie rozmery sú 14 x 10 m. 


Popis budovy:

-Táto historická sýpka má autentický vidiecky charakter a je postavená z tehly. Pôvodná architektúra a detaily, ako sú drevené trámy a kamenný základ, dodávajú budove osobitý šarm. Interiér ponúka veľké a priestranné miesta, ktoré slúžili na uskladnenie obilia, zŕn a ďalších poľnohospodárskych produktov. 


-Na pozemku sa nachádzajú aj ďalšie dve stavby a to drevený prístrešok a pivnice. Stavby sú obklopené nádhernou prírodou a miesto samotné je vyhľadávané farmármi a poľnohospodármi.


-Stavby sa nachádzajú na pozemku s rozlohou 1509 m2. Pozemok má obdĺžnikový tvar s miernym svahovitým klesaním, ktorý môže byť využitý na výstavbu nového obytného domu, rozšírenie existujúcej budovy alebo na pestovanie zeleniny v prekrásnom záhradnom prostredí.


V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0949 833 900

ID: 114658

Cena: dohodou 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku