UNIKÁTNY 2i byt až 58m2 v TOP lokalite Trenčína

Predaj115 000 € 1 983 € / m2
Ponuku si práve pozerá 1 záujemca

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  110897
  • Úžitková plocha   58m2
  • Stav   Pôvodný stav
  • Lokalita:   Trenčín
banner-picture

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Lodžia


Žiadaná lokalita
Pôvodný stav
Dobrá dostupnosť
Centrum mesta
Občianska vybavenosť
Kúpou voľný
Bezproblémové parkovanie

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 vám ponúka na predaj jedinečný 2 izbový byt v kľudnej lokalite. Nachádza sa na 2. poschodí tehlového bytového domu ktorý prešiel pred pár rokmi zateplením. Samotný byt je v pôvodnom stave avšak má vymenené plastové okná. Celková úžitková plocha bytu je 59m² z čoho byt samotný má 52m², loggia 4m² a pivnica o veľkosti 3m².


Dispozícia:

Pri vstupe do bytu nás privíta priestranná vstupná chodba kde sa po ľavej strane nachádza vstup do prvej izby bytu, kúpeľňa po pravej strane, ďalej vstupujeme do jedálne s kuchyňou. Po ľavej strane sa nachádza posledná izba s loggiou.


Lokalita a jej výhody:

Byt je situovaný v príjemnej a tichej lokalite Trenčína na ulici Dlhé hony s kompletnou občianskou vybavenosťou. Obchody, kaviarne, nemocnica, škola, škôlka sú samozrejmosťou. Veľkou výhodou je neďaleká zastávka MHD, ktorá vás nerušene dopraví do práce alebo do centra mesta. Výborná dostupnosť na diaľnicu D1 je rovnako veľkou výhodou. Parkovanie v blízkosti bytu je bezproblémové aj v neskorších hodinách.


Odporúčanie makléra:

Ponúkaný byt už pri vstupe pôsobí veľmi príjemným a priestranným dojmom. Veľkou výhodou je samostatné kúrenie vďaka čomu ma byt nízke mesačné náklady. Odporúčam vidieť.


V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0909 107 524

ID: 110897

Cena: 115 000.00 € 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku