Príjemný rodinný dom v dedinke Brieštie

PredajDohodou
Ponuku si práve pozerá 1 záujemca

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  108158
  • Úžitková plocha   170m2
  • Stav   Kompletná rekonštrukcia
  • Lokalita:   Brieštie
banner-picture

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti


Tichá lokalita
Množstvo zelene
Kompletná rekonštrukcia
Športové vyžitie

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 vám ponúka na predaj Rodinný dom


Radi by sme Vám predstavili tento krásny dvojpodlažný, priestranný rodinný dom na predaj v obci Brieštie. Jeho úžitková plocha je 170 m2. Nachádza sa pri potôčiku v tichej a pokojnej časti obce, čo Vám zaručuje maximálne súkromie a pohodlie.


Dom pozostáva z veľkorysej obývacej miestnosti s otvorenou kuchyňou, spálne, priestrennej detskej izby, pracovne a toalety kde nájdete sprchový kút a vaňu, taktiež WC. K dispozícii je tiež priestranná pivnica. V kuchyni, obývacej izbe a spálni je k dispozícii podlahové kúrenie, ktoré Vám zabezpečí teplo počas celého roka okrem toho su v celom dome samozrejme aj radiátory.


Dom bol postavený z kvalitných materiálov, ktoré zaručujú vysokú úroveň tepelnej a zvukovej izolácie, čo zabezpečuje nízke náklady na energie a tiché bývanie. Dom bol postavený v roku 1972 a v roku 2022 bol kompletne rekonštruovaný. Nová strecha, izolácia, zateplenie, obklady, stierky, nové vodovodné a elektrické rozvody. V izbách je plávajúca podlaha a v ostatných miestnostich dlažba, majiteľ nechal na poschodí pôvodné trámy ktoré revitalizoval, vytvárajú príjemný pocit domova. Dom je napojený na všetky IS okrem plynu. Kúrenie je zabezpečené elektrickým kotlom, ohrev teplej vody zabezpečuje aj solárny panel.


Na pozemku, ktorého výmera je cez 1700 m2, sa nachádza krásna drevenica a altánok, tiež krásna záhrada s možnosťou relaxácie a oddychu po náročnom dni.


Tento dom je ideálny pre rodiny, ktoré hľadajú kvalitné a pokojné bývanie v krásnej obci Brieštie


V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0948 338 322

ID: 108158

Cena: dohodou 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku