Prenájom výrobných a kancelárskych priestorom v areáli bývalej ZTS v Martine

PrenájomDohodou
Ponuku si práve pozerá 1 záujemca

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  107878
  • Úžitková plocha   390m2
  • Stav   Čiastočná rekonštrukcia
  • Lokalita:   Martin
banner-picture

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti


Pohodlné parkovanie
Dobrá dostupnosť
Praktické pracovné prostredie
V areáli bývalej ZTS v Martine

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 vám v exkluzívnom zastúpení ponúka na prenájom výrobnú halu a kancelárske priestory v areáli bývalej ZTS v Martine. Táto rozsiahla nehnuteľnosť má svoje vlastné parkovacie miesta, čo umožňuje pohodlné parkovanie pre zamestnancov a návštevníkov.


Kancelárske priestory sú k dispozícii vo veľkostiach od 25 m2 do 93 m2, čo umožňuje zákazníkom zvoliť si priestor, ktorý najlepšie vyhovuje ich potrebám. Kancelárske priestory boli rekonštruované a modernizované, aby poskytovali komfortné a praktické pracovné prostredie.


Výrobná hala má určitý vek, avšak je v dobrom stave a jej kvalitná konštrukcia zabezpečuje jej trvanlivosť aj v budúcnosti. Celková rozloha výrobných priestorov je 360 m2


Priestory sú vhodné pre malé a stredné podniky hľadajúce nové kancelárske priestory alebo výrobné priestory s vlastným parkovaním. Nachádzajú sa v blízkosti centra mesta Martin a majú dobré dopravné spojenie. Máte možnosť zobrať do prenájmu časť priestorov, čo znamená, že môžete prispôsobiť svoj prenájom vašim potrebám a získate priestor, ktorý presne vyhovuje vašej firme.


Areál bývalej ZTS má bohatú históriu a predstavuje dôležitú súčasť priemyselného dedičstva mesta Martin.


Ak hľadáte nehnuteľnosť pre vašu spoločnosť, ktorá umožní rozšírenie jej kapacít a zároveň vám poskytne pohodlné pracovné prostredie, neváhajte nás kontaktovať a radi Vám poskytneme ďalšie informácie a zariadime obhliadku priestorov.



V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0908 484 692

ID: 107878

Cena: dohodou 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku