Liv Lux s výhľadom na more ! Luxusné rezidenčné bývanie v Dubaji

PredajDohodou
Ponuku si práve pozerá 1 záujemca

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  116933
  • Úžitková plocha   77m2
  • Stav   Novostavba
  • Lokalita:   Bratislava-Staré Mesto
banner-picture

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Luxusný

Slnečný

Pekný výhľad

Obchody


Dobrá dostupnosť
Občianska vybavenosť
Žiadaná lokalita
Športové vyžitie
Slnečná strana

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 Vám ponúka na predaj jedinečný 2 izbový byt v jednej z najobľúbenejších častí Dubaja pre dovolenkárov s výhľadom na Dubai Marinu - LIV LUX. Z bytu máte dychberúci výhľad priamo na more.

 

V ponuke sú byty v rozmeroch od 74,6 m2 do 83,7 m2 - s výhľadom na more a od 69,4 m2 do 77,3 m2 - s výhľadom na Dubai Marinu.


2-izbový apartmán pozostáva z 1 spálne a 1 obývačky, luxusnej kúpeľne, ktorá je vybavená značkami z Európy, kde patrí napr. Villeroy & Boch a to isté platí aj pre plne zariadenú kuchyňu. Zároveň 3 metrové stropy a okná od podlahy po strop vám zaručia tie najúžasnejšie výhľady, ktoré môžete v Dubaji získať.


ATRAKTÍVNA LOKALITA

Liv Lux má strategickú polohu a preto sa dostanete na Palm Jumeirah do 5 minút, Atlantis Aquaventure do 9 minút a Mall of Emirates do 7 minút. Zároveň máte všetky dôležité atrakcie dookola vašej rezidencie. Do 5 minút sa dostanete na JBR pláž, Emirates Golf Club, Ain Dubai, Bluewaters, Dubai Marina Mall.

 

Budova, v ktorej sa nachádza tento dvojizbový apartmán ponúka širokú škálu možností pre relax, zábavu, voľný čas. Iba pre rezidentov je to napríklad BBQ priestor, vonkajšie záhrady, vonkajšie kino, bazén vo veľkosti rezortného bazénu, fitnes centrum s výhľadom na vodu, privátna miestnosť na jogu, sauna, privátny salón krásy určený len pre rezidentov, luxusný salónik pre rezidentov, konferenčná miestnosť, vnútorné kino ale aj možnosť zahrať si golf alebo padel tenis.



V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0949 833 900

ID: 116933

Cena: dohodou 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku